Studentrabatt på flyreiser

Alle de fire store norske flyselskapene tilbyr rabatt på flyreiser for unge. Norwegian, SAS og Widerøe tilbyr rabatterte ungdomsbilletter til alle fra og med 12 år til og med 25 år. Widerøe tilbyr også rabatterte studentbiletter fra og med 26 år, til og med 31 år. Lufthansa tilbyr rabatterte studentbiletter fra og med 16 år. Fremgangsmåten for å få disse rabattene er ulik for de forskjellige flyselskapene.

Norwegian

Norwegian tilbyr rabatterte ungdomsbiletter til alle under 26 år. Det eneste du trenger å for å oppnå denne rabatten er å bruke kampanjekoden UNDER26 ved bestilling av en reise. Merk at du ikke kan bestille andre billettyper, sammen med en ungdomsbillett.

Kampanjekode: UNDER26

Feltet for å skrive inn kampanjekoden finner du helt nederst på siden der du velger ønsket avgang.

SAS

I likhet med Norwegian, tilbyr SAS rabatterte ungdomsbiletter til alle under 26 år. Velg Ungdom som reisende når du søker etter ledige flyvninger. Bestillinger med ungdomsbilletter kan ikke kombineres med andre billettyper.

Velg Ungdom som reisende 

Lufthansa

Gjennom sitt GenerationFly-program tilbyr Lufthansa studentrabatter på flyreiser som starter i følgende land: USA, Kina, Hong Kong, India, Thailand, Singapore, Sør-Korea, Storbritannia og Frankrike. Programmet tilbyr rabatterte priser, bedre bagasjekvote (2 x 23 kg), samt mer fleksible betingelser for ombooking og avbestilling.

Les mer om Lufthansa GenerationFly. Du må være over 16 år, samt ha gyldig studentbevis.

Widerøe

Widerøe skiller mellom student- og ungdomsbilletter. Ungdomsbillettene er for deg under 26 år. Studentbillettene er rabatterte flybilletter for studenter, fra og med 26 år, til og med 31 år. Studentbillettene krever gyldig studentbevis, samt at du er fulltidsstudent.

Under 26 år: Velg Ungdom som reisende
Mellom 26 og 31 år: Bestill fra Widerøes studentsider

Med andre ord; er du student, og mellom 26 og 31 år er det kun Widerøe som gir deg rabatterte flybilletter.


Flyr

Det nye flyselskapet Flyr tilbyr også sterkt rabatterte billetter til alle under 29 år. Under reisende velger du Ung når du søker etter ledige flyvninger. I tillegg til rabattert pris er 2 x 23 kg innsjekket bagasje inkludert, men det er kun tillatt med håndbagasje under setet. Merk at bestillinger med ung-billetter kan ikke kombineres med andre billettyper.

Flyr er nå dessverre konkurs.

Ofte stilte spørsmål

Har Flyr studentrabatt?

Ja, Flyr hadde rabatterte billetter til alle mellom 16-29 år, gjennom billettypen UNG. Flyr er nå dessverre konkurs.

Hva er kampanjekoden for ungdomsbilletter hos Norwegian?

Fyll ut UNDER26 i feltet Kampanjekode, nederst på bestillingssidene til Norwegian.

Hvordan bestille ungdomsbilletter hos SAS?

Opprett en profil på SAS.no, og velg Ungdom under billettype. Merk at du ikke kan bestille ungdomsbilletter kombinert med andre billettyper.

Hvordan bestille ungdomsbilletter hos Flyr?

Velg billettypen UNG, når du bestiller på Flyr.no

Hvordan bestille studentbilletter hos Widerøe?

Velg billettypen Student, når du bestiller på Widerøe.no

Hvordan bestille ungdomsbilletter hos Widerøe?

Velg billettypen Ungdom, når du bestiller på Widerøe.no

Legg igjen en kommentar