Studentrabatt hos Strawberry


Opptil 25% rabatt hos Strawberry ✅

Strawberry, tidligere kjent som Nordic Choice Hotels er Nordens største tilbyder av hotell. Strawberry tilbyr over 226 hotell, 122 restauranter og 21 spa rundt om i Norden, og inkluderer blant annet hotellkjedene Comfort, Quality og Clarion.

Strawberry gir alle nye kunder som melder seg på deres nyhetsbrev et velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt. Rabatten gjelder kun på hotellopphold.

Bruk vår unike rabattlenke for å lese mer om dette velkomsttilbudet, eller lese mer om Strawberrys unike rabatter for studenter.

 

Studentdeal: Dobbeltrom med frokost for personer – fra 799 kr

Strawberry har også en annen meget deal til alle studenter, hvis du ønsker å bo på enten Comfort Hotel eller utvalgte Quality Hotel. De tilbyr rom for to personer i dobbeltrom på Comfort Hotel for kun 799 kr natten. På utvalgte Quality Hotel koster det kun 850 kr for to personer med frokost i dobbeltrom. Du må både være medlem og vise frem ditt studentbevis for å booke denne dealen.

 

Studentdeal: 20% avslag på burger på utvalgte Brassiere X

I tillegg gir de 20% rabatt på burger på utvalgte Brasserie X-restauranter. Dette tilbudet gjelder også når du ikke bor på hotellet tilknyttet restauranten.

Vilkår:

  • Studentdealen gjelder for alle studenter, og kan brukes flere ganger
  • 25% rabatten gjelder kun på hotellopphold for nye kunder av Strawberry